DSC 1067

Over ons

So fruity, so healthy, so LemBi!

Wij, Kris en Ingrid, zijn fruittelers met een hart voor onze job. Elke dag leven we samen met de natuur en het geeft ons elk jaar opnieuw ongelooflijk veel voldoening om de mooie vruchten te kunnen oogsten waar we een gans jaar aan gewerkt hebben. We zochten dan ook naar een voor ons haalbare formule om ons lekker fruit te kunnen aanbieden voor het brede publiek. En die vonden we in onze LemBi-Shop automaten.

We kozen dan ook voor de leuze "Omdat smaak primeert". Al het fruit mag bij ons lekker lang aan de boom hangen zodat het boordevol smaak zit. Dat proef je gegarandeerd bij elke hap.

Lekker & gezond vinden we héél belangrijk. Dat willen we ook doortrekken naar onze sappen: 100 % puur, zonder enige vorm van toevoeging.

Maar ook dat vonden we nog niet genoeg. Er is zoveel lekkers van eigen bodem om van te smullen. Dus vonden we het al snel een logische volgende stap om ook seizoensartikelen aan te bieden, zoals zachtfruit. Niks zo lekker als een aardbei vers van de struik! Je buik vol smullen met sappige kersen of je dosis vitamine C met blauwe bessen aanvullen. Je dagelijkse portie fruit eten, blijkt opeens niet zo moeilijk meer. Omdat we zelf onze handen al meer dan vol hebben, werken we hiervoor samen met onze vaste collega-telers. Ieder is namelijk krak in zijn eigen vak.

We willen nog even onthullen vanwaar de naam LemBi komt. Vermits we ons allebei voor 100 % achter onze job zetten, vonden we dat zich dat ook mocht vertalen in onze benaming. En zo ontstond uit onze achternamen Lemmens-Bierinckx de unieke benaming LemBi!

Alles RECHT VAN BIJ DE BOER: (h)eerlijke producten voor een eerlijke prijs!

#lekkerengezondfruitvanbijons

Camionet Kris en Ingrid + kids