Fruitautomaat emblem lembi cut

LemBi-Shop

Zo makkelijk kan gezond eten zijn!

Met ons concept van fruitautomaten willen wij u op een snelle en makkelijke manier heerlijk en smaakvol fruit van onze eigen Belgische bodem aanbieden en dit 24u/7d. Wij vullen meermaals per dag bij en leveren deze service ook in het weekend, zodat je zeker kan zijn dat jouw vitaminebommetjes en healthy drinks steeds voorradig zijn.

In onze gekoelde automaten vindt u onze lekkere appels en peren, alsook ons puur appelsap van eigen teelt (en combinaties). Naast ons jaarrond aanbod van hardfruit en sappen, bieden wij ook asperges en zachtfruit aan. Onze smaakvolle aardbeien, blauwe bessen en kersen zijn steeds supervers en van topkwaliteit.
Voor het actuele aanbod, klik hier.

LemBi-Shop is gelegen langs de mooie fietsroute "tussen bloesem en fruit", dichtbij fietsknooppunt 36. Onze picknickbank leent zich uitstekend als stopplaats onderweg. Je kan er makkelijk een sapje of een stuk fruit nuttigen, zodat je weer vol energie op weg kan!

Met de wagen? We hebben onze parking vernieuwd en vergroot zodat je makkelijk kan parkeren en veilig weer de weg op kan. Ook makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Fruitautomaat emblem lembi
Onze automaat te Emblem: Broechemsesteenweg 128 L